ZENICA: Zahvaljujući ministru Isaku mještani Jagodića dobili uređen ulaz u naselje

CED18653 06A6 4BDD A637 C4FB9EBBE8C9

Jagodići kod Zenice, a nakon niza godina uzaludnog iščekivanja i vjerovanja u obećanja, danas su konačno dobili uređen ulaz u ovo prigradsko naselje.

Riječ je o preko 150 metara asfalta, a koje su mještani dobili zahvaljujući ministru Arnelu Isaku, kandidatu za gradonačelnika Zenice, koji ističe da mu je drago što sve mjesne zajednice u Zenici dobivaju ljepši izgled.

-Konačno smo dočekali da svaki dio Zenice dobiva infrastrukturu dostojnu 21. vijeku. Drago mi je da su među njima i Jagodići, a dati ću spisak Fudinim potrčcima da unaprijed mogu trčati i slikati se jer ja neke stvari ne želim slikati i objavljivati. Smiješno mi je praviti spektakl od 150 metara puta jer sam navikao raditi mega projekte. Međutim, zbog pojedinih poltrona moram i ja slikati projekte koje radim jer sve ono što uradim drugi prisvajaju – poručuje ministar Isak.

Mještani Jagodića neizmjerno su zahvalni ministru Isaku na ovom gestom, izražavajući mu podršku kandidaturi na predstojećim izborima uz opasku da Zenici trebaju mladi ljudi i nove snage.