Portal 072info

Zeničani i danas podržali peticiju za Fahrudina Radončića

Gradski odbor SBB BiH Zenica već drugi dan prikuplja potpise putem peticije za podršku uhapšenom predsjedniku ove stranke, a kako ističu, zenička javnost itekako je podržala njihovu akciju.

– Budući da smo jučer imali ogromnu podršku Zeničana, danas smo odlučili povećati broj punktova na nekoliko lokacija u gradu. Osim toga, ljudi masovno dolaze i u hotel Internacional gdje je sjedište stranke u Zenici, te potpisuju peticiju ali i traže pristupnice za članstvo u SBB BiH – kazali su u ime GO SBB BiH Zenica.

Ističu kako je za svega dana prikupljeno na hiljade potpisa, što ih je svakako zadužilo da i narednih dana budu u centru grada.

– Potpisivanje peticije nastavljamo i narednih dana, stoga će svi oni koji to nisu imali priliku učiniti do sada, moći da nas posjete svakog dana od 11 do 17 sati – zaključili su iz Gradskog odbora SBB BiH.

Podsjetimo, u ostalim bosanskohercegovačkim gradovima također je vršeno potpisivanje peticije za Fahrudina Radončića, na kojima je zabilježen odličan odziv javnosti.

Podijelite članak