Zeničani podržali još jedan humanitarni koncert (FOTO)

Zeničani podržali još jedan humanitarni koncert (FOTO)

IMG_1649
Foto: Benjamin Hazić

Učesnici sinošnjeg koncerta održanog u novootvorenom restoranu Ekor na trećem spratu Robne kuće Zeničanka još jednom su dokazali kako svoj posao rade uistinu iz ljubavi, budući da se u posljednje vrijeme njihova imena često povlače po koncertima humanitarnog karaktera. Tako smo sinoć svjedočili još jednoj priči koja je imala za cilj organizovanje humanitarnog koncerta a sve s ciljem prikupljanja novčanih sredstava neophodnih za liječenje mladog Hajrudina Babanovića iz Zenice.

IMG_1670
Hajrudin se zahvalio svima na pomoći
Na organizaciju koncerta odlučili su se učenici Industrijske škole u Zenici koju pohađa mladi Hajrudin, a veliku susretljivost i pomoć u samoj organizaciji pokazao im je i vlasnik Ekora na čelu sa ugodnim osobljem. Tako su sinoć Zeničani podržali i ispratili još jedan koncert na kome su svoje učešće zauzeli Dženana Džidić, Emelin Fetić, Elvin Kadrić, Jasmin Patković, Amela Brdar i mnogi drugi učesnici.

Naročito interesantan bio je i after party na kome se prisutnima predstavio specijalni gost večeri, popularni zenički pjevač Mirza Šut koji je prisutne zabavljao do ranih jutarnjih sati. On također bilježi veliki broj nastupa na humanitarnim koncertima što dovoljno govori o njemu kao osobi.

Kako je to sve izgledalo sinoć u Ekoru pogledajte u fotogaleriji, a ostatak fotografija potražite na našoj Facebook stranici.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica