Zeničanima na usluzi novootvoreni Fitness club Elite (FOTO)

Sponzorisana objava
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Fitness & Aerobic club „Elite” Zenica koji se nalazi u sportskoj dvorani „Arena Zenica” od oktobra 2009. godine pruža usluge fitnessa, aerobica, taeboa, jacuzzia, masaže, saune…

Svakodnevni porast zadovoljnih Zeničana i Zeničanki koji su prepoznali svjetske standarde, samo je još jedna potvrda da kvalitet i ozbiljan pristup poslu uvijek donse isključivo pozitivne rezultate.

FITNESS CLUB ELITE ZENICA SVEČANO OTVORIO NOVU POSLOVNICU – FITNESS CLUB ELITE 2

Osim što svakodnevno prate svjetske standarde kada govorimo o opremi, uslovima, prostoru, higijeni, Elite je u Zenici otvorio još jednu svoju poslovnicu na atraktivnoj lokaciji u gradu, a koja će pružati isključivo usluge fitnessa.

Ovim gestom, Fitness&aerobic club Elite postaje prvi i jedini u BiH koji prave franšize fitness centara.

Tako je Zeničanima na usluzi još jedan moderan fitnees club i to na adresi Sarajevska 65 (iznad Konzuma na Mokušnicama, preko puta Doma Armije), a gdje će vas kako to Elite samo i zna oduševiti nove sprave, svlačionice, tuševi, ormarići, idealni uslovi za treninge kao i pregršt novih atraktivnih sadržaja i inovacija kada govorimo o svijetu fitnessa.

Cijene članarine ostaju iste, a radno vrijeme novootvorenog Fitness cluba Elite 2 je od 08.00 do 22.00 sata.

Kako ti izgleda u najmodernijem fitness clubu u zeničkoj regiji i šire pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića, a koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim i koje su potvrda svega napisanog?!

[flagallery gid=521]

GODISNJICA
MARKETING