Zeničanin hit na internetu: Kako ispraviti lim, a da ne ideš kod skupog majstora (VIDEO)

Mario Abdullah2 696x391 1

Zeničanin Mario Abdullah Ljubičić samo je još jedan u nizu mladića koji su zbog egzistencije sebe i svoje porodice bili primorani da napuste Bosnu i Hercegovinu.

Ovaj mladić se sa porodicom uputio u daleku Švedsku, gdje već pet godina živi i radi kao vozač kamiona.

Čitateljima je poznat sa jednom video klipa na internetu u kojem je za svega nekoliko sekundi popravio lim na vratima automobila svoje supruge.

,,Ja sam Mario Abdullah Ljubičić, rođen sam u Zenici, trenutno živim i radim u Švedskoj sa porodicom. Ovdje radim kao vozač kamiona skoro već 5 godina”, kaže na početku razgovora za portal Crna Hronika.

,,Što bi rekao Memo: malo nas je al smo dobro raspoređeni. Video je snimljen u Švedskoj, automobil je od moje supruge, koju je neko udario na parkingu”, dodaje Mario Abdullah, pa objašnjava odakle mu ideja na ovaj način popravljanja vozila.

,,Ovu foru sa ispravljanjem lima sam vidio u Zenici kod jednog majstora. Mi smo dosjetljiv i snalažljiv narod. Komentari na video su bili super, a imao sam namjeru da malo nasmijem ljude u ovim tmurnim vremenima, uz moj pozdrav SVAKO DOBRO BOSNO I HERCEGOVINO”, završava Ljubičić za Crnu Hroniku.

U nastavku pogledajte video klip: