Portal 072info

Zeničanin napustio vojsku i započeo vlastiti posao u svom gradu

Electrical Equipment On House Plans

Biznis inkubator Zenica, smješten u Poslovnoj zoni Zenica 1 kojim upravlja Agencija ZEDA, bogatiji je za još jednog stanara. Radi se o novoosnovanoj firmi čiji je vlasnik Amnel Gavranović.

“Elfix je prioritetno nastao kao rješenje samozapošljavanja. Novi smo na tržištu, nudimo odlične usluge organizacije i stručne sposobnosti. Pratimo nove tehnologije i imamo strategiju poslovanja koja nam je vodilja ka uspješnosti i zadovoljstvu klijenata”, rekao je Gavranović.

Naziv firme ‘Elfix’ je ukrštenica riječi na engleskom electric + fix što u konačnici opisuje ono čime se firma i bavi – elektropopravke.

“Bavimo se uslugama servisiranja velikih i mali kućanski aparata svih poznatih brendova, montažom elektroinstalacija i klima sistema. Penzioneri, RVI borci i socijalno ugroženi imaju popust na uslugu od 10%”, naglasio je Gavranović.

Strategija Elfix servisa je u jednostavnosti i brzini. Svojim klijentima omogućuju komunikaciju i putem VIBERa kako bi ih poštedjeli dodatnih troškova. Posjeduju transportno vozilo i servis za otklanjanje komplikovaniji kvarova.

Zenit.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box