14CC1BF9 B378 449E B13A 5B77E12A7E8F
AUTOR: P.D.
DATUM: lis 25, 2021 @ 13:00
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
FIXGEHALT

Zeničanin Nijaz Dizdarević objavio je na svom Facebook profilu kako su mu, iako sve uredno plaća, blokirani kućni telefon, kablovska televizija…

NER FIT

O svemu tome obavijestio je Namira Škalju, direktora “BH Telecoma” u Zenici, kojeg je na ovo mjesto postavila SDA stranka čiji je vijećnik u Gradskom vijeću Zenica.   

-BH Telekom iako uredno plaćam blokiro mi kućni telefon, Moju tv, čak i mobilni. Na istom mjestu stoji priključak više od 10 godina, sad zasmeto nekom. Iako sam ugovorom vezan, Bajro Kovač je isključio sve moje mogućnosti komunikacije sa svijetom.

Iako sam i direktora obavjestio, gsp Škalju (Namir Škaljo, op.a.) imam osjećaj da su na strani nepravde – napisao je Zeničanin.

Tekst se nastavlja nakon reklame
2D6402BC 6C08 45DE ACB2 DD4E7DF4E66A
Objava na Facebooku

Sve dok se za direktore postavljaju stranački kadrovi a ne stručni ljudi, situacije poput ove ne trebaju čuditi. Primjera radi, Škaljo je, osim direktorskog mjesta, i vijećnik u Gradskom vijeću Zenica. Nedovoljno mu je i to pa se uhljebio i u Džematski odbor Blatuša. 

I dok je “opterećen” funkcijama, ne treba čuditi kako korisnici ostaju bez usluge, džematlije bez grijanja u džamiji, a nije primijećen ni poseban efekat od njegovog dosadašnjeg djelovanja u vijeću.

Kada bi se posvetio jednoj od funkcija koje mu je omogućila njegova SDA, možda bi se tada moglo i očekivati da nešto funkcionira tamo gdje je Škaljo. 

LIDER