Portal 072info

ZENIČANIN PONOVO ODUŠEVIO JAVNOST: Besplatno spašavao automobile u današnjim poplavama! (VIDEO)

Nakon što je naš portal sinoć objavio informaciju da je mladi Zeničanin, Armin Zilić, inače uposlenik u očevoj firmi koja se bavi šlepanjem vozila, spasio život pacijentici, bh. javnost oduševila se ovim gestom.

Našu vijest prenijeli su brojni portali, a komentari na društvenim mrežama bili su isključivo pozitivni!

Podsjetimo, on je, vraćajući se iz Sarajeva, iako je imao već automobil na kamionu, uočio vozilo Hitne pomoći u Visokom koje je ostalo u kvaru. Bez razmišljanja se zaustavio i došlepao ga do Zenice i tako spasio život pacijentici.

Međutim, danas je, iznova, oduševio brojne Zeničane kojima je besplatno pomagao dok su se borili sa poplavama.

Mnoga domaćinstva, naročito u Zenici, mladi Zeničanin obradovao je svojim dolaskom jer im je pomagao da izvuku svoja vozila iz katastrofa.

Danas je kontaktirao i našu redakciju, a nakon što je pročitao našu vijesti da je na poplavljenom podvožnjaku u Blatuši zaglavljen automobil.

Mladi Zilić najbolji je primjer da još ima dobrih ljudi u BiH i koji će pomoći jedni drugima i u najtežim trenucima i situacijama, bez da gledaju bilo kakvu materijalnu korist.

Mnogi političari trebali bi se ugledati na mlade ljude u BiH poput Zilića, koji je danas sve svoje resurse stavio na raspolaganje i spasio brojne automobile i domaćinstva.

Podijelite članak
  • 2.1K
    Shares

Počitajte još

Zenica domaćin 16. Sportskih igara RVI FBiH

D.H

ZENICA Pronađena droga, uhapšene dvije osobe

D.H

ZENICA Potrebna krojačica sa iskustvom

Redakcija