PRENOSIMO

ZENIČANIN UKAZUJE NA PROBLEM U GRADU: Nekada su se igrala djeca, kako na livadama, tako i na košarkaškom terenu, ali je sada sve uništeno …

ZENIČANIN UKAZUJE NA PROBLEM U GRADU: Nekada su se igrala djeca, kako na livadama, tako i na košarkaškom terenu, ali je sada sve uništeno …

Našem portalu obratio se Zeničanin koji želi ukazati na problem parkinga ispred zgrade u samom centru grada, piše 072info.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

“Molim vas da objavite ovo kao post jer se već 10 godina šuti o ovome i ništa se ne mijenja, osim na gore.. 

Lokacija: Zenica, centar grada.

Radi se o jednom od većih gradskih parkova gdje su se nekada igrala djeca, kako na livadama, tako i na košarkaškom terenu, ali je sada sve uništeno.

Najgore i najžalosnije od svega, jeste činjenica da su vlasnici ovih vozila uposlenici MUP-a i Općine Zenica koji se nalaze odmah preko puta parka i to i jeste razlog zašto se ništa ne mjenja jer njima ovako odgovara. U potpunosti narušen izgled nelegalnim parkiranjem na zelenoj površini koja je sada pretvorena u divlji parking. Također, postojao je i znak zabrane ulaska u ovaj dio za sve osim stanara zgrade, ali taj znak je polomljen. Članovi mjesne zajednice su slali vise upita da se nesto promijeni, kako Općini, tako i ‘ALBA Zenica d.o.o.’ koji su zaduženi za gradsko uređenje, međutim situacija je trenutno katastrofalna. Sramota grada! Unaprijed se zahvaljujem na objavi!”, napisao je Zeničanin.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica