Portal 072info

Zeničanka Almedina Jašarević među finalisticama za izbor Miss BiH

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prestižno takmičenje Izbor za Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta održava se 9. oktobra 2016. godine u Sarajevu, a vrijedi naglasiti kako se među finalisticama našla i Zeničanka Almedina Jašarević.

received_10154632317094630

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nakon što su se okupile ispred Hotela Terme na Ilidži i posjetile novootvoreni luksuzni smještajni kapacitet Villas & Apartments Oaza DELUXE, takmičarke su doputovale u hotel Marko Polo na otoku Korčula u Hrvatskoj.

– Osim što se mnogo radi, nađe se vremena i za odmor na bazenu Hotela Marko Polo odakle se pruža jedinstven pogled na renesansni grad Korčulu udaljen 10 minuta ugodne šetnje od hotela. Sunce ne treba izbjegavati, već mu se treba izlagati razumno i ispravno, uz pravu kremu i zaštitu. Posebno bih se zahvalila Deichmann-u koji je ponudio veliki asortiman obuće i različitog jesenskog accessoriesa za sezonu jesen/zima 2016, a koji je ujedno i jedan od ovogodnišnjih sponzora ovog izbora – kazala je Almedina za 072info.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prilika da Zeničani još jednom pokažu da su uz svoju sugrađnku jeste da glasaju, odnosno, lajkaju njenu fotografiju na oficijelnoj Facebook stranici Miss BiH i time njen plasman učinje što boljim.

– Posebno bih istakla kako na ovom takmičenju prvenstveno želim predstaviti svoj grad iz kojeg dolazim, a pri tome izboriti i što bolji plasman za koji će podrška mojih sugrađana biti od velikog značaja – za kraj dodaje Almedina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)