Zeničanka Meri Gulin u kampanji za američki brend

1 4

Zeničanka Meri Gulin, s adresom u Holivudu, nedavno se pojavila u kampanji za poznati američki brend “Cult Gaia”, koji samo na Instagramu ima blizu million fanova.

Zaštitno lice

Jedna od najuspješnijih bh. manekenki sa svjetskom karijerom pozirala je ispred objektiva Amande Čarkien (Charchian). Snimanje u Los Anđelesu trajalo je nekoliko sati, a Meri je prezentirala nekoliko modela za potrebe nove kampanje.

Ova egzotična ljepotica radila je za poznate kozmetičke brendove pa je njeno lice krasilo i kataloge “Avona”, čije je zaštitno lice bila prije nekoliko godina.

Novi svijet

– Poslije Zenice otišla sam u Švedsku, gdje sam se prijavila na kasting u maloj agenciji “Sweden Models”. Nekoliko dana poslije dobila sam vijest da je agencija iz Pariza zainteresirana za mene. Provela sam nekoliko mjeseci u Parizu, upoznavajući karijeru i ovaj novi svijet za mene. Moram da kažem da nije bilo glamurozno, kao što dosta ljudi misli o ovom poslu – rekla nam je svojevremeno Gulin.

Seksepilna manekenka do sada je radila razne beauty kampanje, kao što su “Avon”, “Maybelline”, “Lancome”. Editorijale za meksički i španski “Vogue”, italijanski “Cosmopolitan”, te španski “Elle”. U dugogodišnjoj je u ljubavnoj vezi s američkim muzičkim producentom Ričijem Skilzom (Rich Skillz).

Kampanja za Svjetsko prvenstvo

Ova ljepotica pojavila se prije nekoliko godina u reklamnom spotu za Svjetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji.

– To je bio, definitivno, jedan od najzanimljivijih poslova. Četiri dana je trajalo snimanje u Bruklinu u jednom baru te na stadionu izvan Njujorka. Ogromna energija i dugi dani, od ranog jutra do kasnih večeri bilo je slikanje i snimanje. Bila mi je velika čast što sam izabrana za ovo slikanje – rekla je Gulin.

IZVORAvaz
Prethodni članakRASTE BROJ ZARAŽENIH: Od korone u BiH preminula 27-godišnjakinja
Sljedeći članakDr Lejla Ćeranić dobila prestižnu nagradu u Srbiji: ‘Borba za istinu se nastavlja’