Zeničanka uhapšena zbog krađe jakne u Bingu

Policija Zenica
Ilustracija
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Na području Kantona javni red i mir je narušen u devet slučajeva, kojom prilikom su četiri lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Dana 17.11.2019. godine, oko 14,00 sati, u ulici Aleja Šehida, u trgovačkom centru “Bingo” od strane ženske osobe Š.Z., iz Zenice, je izvršena krađa jakne. Policijski službenici Policijske stanice Crkvice su navedenu osobu lišili slobode, te su poduzete aktivnosti na dokumentovanju izvršene krađe.

ČITAJ JOŠ:  U Srbiji istraga zbog diploma za medicinske sestre, prve dvije godine studija završile na fakultetu u Zenici

Dana 17.11.2019. godine, oko 05,00 sati, u ulici Fakultetska, od strane nepoznatog lica je izvršena teška krađa u pokušaju u apoteku “12. april”. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

GODISNJICA
MARKETING