ZENIČANKE ODUŠEVLJENE: Hakala priredio nezaboravnu proslavu 8. marta (FOTO)

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Popularni Nihad Fetić Hakala sinoć je odlučio svoj nastup pokloniti svim Zeničankama, a koje su u velikom broju odlučile posjetiti Ekor Club kako bi uživale u najvećim hitovima folk muzike. Tako je Hakala sinoć u zeničkom Ekor Clubu oborio rekord kada govorimo o proslavi praznika, budući da se već mjesec dana prije njegovog nastupa nije mogla kupiti ulaznica.

Već u februaru rasprodate ulaznice, mega hitovi poput ‘Prošla si pored mene’, ‘Umri u samoći’, ‘Ružica’, ‘Sanjanka’ i druge popularne pjesme ovog uspješnog zeničkog estradnog umjetnika bili su odlična uvertira i garant kako će u Ekor Clubu provod biti na zavidnom nivou, a što se na kraju i ispostavilo.

Oduševljenje odličnom atmosferom koju je Hakala sa svojim bendom načinio taktovima prve pjesme nisu krile mnogobrojne Zeničanke, a nezaboravan provod trajao je do sitnih sati. Tako se popularni Hakala nije štedio u pjesmama nastojeći pored planiranih pjesama svoj repertoar obogatiti i željama posjetilaca, a rado se fotografisao sa mnogima koji su željeli ovaj nezaboravni 8. mart ovjekovječiti fotografijom.

Kako je to izgledalo sinoć u Ekor Clubu, pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića?!

[flagallery gid=513]