Portal 072info

Zeničanke započele pripreme za finalni izbor Miss BiH

Prekrasne 24 finalistkinje izbora među kojima su i Zeničanke Emina Varupa i Esmedina Luković, počele su pripreme izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2017 u hotelu “Terme” na Ilidži koji je dio grupacije Hoteli Ilidža u čijem su sastavu i hotel Hercegovina, hotel Crystal, Oaza Villas & Aparments, Banja Terme, te restoran Oaza i Labud. Babyliss i Techo-mag ponosni sh sponzori izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2017 te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka.
Babyliss je europski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose.
Pred odlazak na pripreme Izbora Miss BiH, a kako bi bile spremne za razna video i foto-snimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode među kojima ističemo prvu i jedinstvenu četku za kosu Liss Brush 3D, za revolucionarno 3D ravnanje kose bez gubitka volumena, fen za kosu i pegle za kosu po čemu jw ovaj brend jedinstven na BH tržištu.
Za nastavak priprema te daleko i ugodno putovanje do Turske pobrinuo se službeni prijevoznik Centrotrans Sarajevo.
Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je glasanje za Miss Interneta. Laskavu titulu ponijet će djevojka koja ima najviše lajkova na svojoj fotografiji. Da bi lajk bio važeći potrebno je lajkovati stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta i sttanicu Abc models na Facebook-u te zapratiti stranicu na Instagramu “Abc models mgmt International”. Glasanje je otvoreno do 01.10.

 

Podijelite članak