Portal 072info

ZENIČKA MINI DISKOTEKA: Zeničanin već dvije godine priređuje najbolje vikend zabave u gradu

Mladi Zeničanin Sefir Kaknjo već pune dvije godine, uz podršku Multiplex Ekrana Zenica, uspješno priređuje najbolje vikend provode u Zenici. Kako je kazao za naš portal, mlade srednjoškolce odlučio je okupiti na jedno mjesto budući da danas nemaju gdje izaći, te da Zenica nije grad sa tako čestim dešavanjima koja bi animirala upravo ovu genaraciju.

“Sedmično u Movie club-u bude više od 200 mladih ljudi, a moj cilj da napravim nešto što ne postoji nigdje i nije zabilježeno na bh. prostorima se ostvario.” – kazao je mladi Kaknjo.

Mini diskoteka za srednjoškolce, kako je on naziva, svake druge sedmice nudi UV Neon party a što je mladi Zeničanin odlučio nakon dolaska sa ekskurzije u Španiji ‘prepisati’ i u svoj grad, a što se ispostavilo kao pun pogodak.

Osim UV Neon party-a, mnogobrojne posjetioce svakog vikenda očekuje odličan provod uz lokalne DJ-eve ali i mlade estradne umjetnike.

Movie Club“Nisam od onih koji sjede kući i čekaju novac od svojih roditelja, htio sam napraviti nešto što će osim finansijske dobiti podići na još veći nivo noćni život u Zenici” – zaključuje mladi Kaknjo.

Osim mladih srednjoškolaca koji su prepoznali kvalitet ovog projekta, tu su i eminentne zeničke firme koje svojim donacijama nagrađuju najvjernije posjetioce.

Valja istaći kako sve one koji posjete Movie Club u subotu, 7. marta, očekuje odličan i siguran vikend provod uz DJ Edvina sa početkom u 20.00 sati, a već naredne sedmice gost zeničke mini diskoteke za srednjoškolce biće Edin Imširović.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box