Portal 072info

ZENIČKA REGIJA ODUŠEVLJENA: Narodni radio sve popularniji

Narodni radio Zenica

Nova bosanskohercegovačka radiostanica sa sjedištem u Zenicu iako je sa emitovanjem svog programa počela prije svega dva mjeseca, već sada su jedna od najslušanijih radiostanica u zeničkoj regiji.

Naime, novi Narodni radio je jasno formativna muzička radiostanica koje se zahvaljujući što emituje isključivo najbolju narodnu muziku veoma brzo izdvojila od drugih radiostanica.

Pored pažljivo biranih pjesama koje emituju za svoje mnogobrojne slušatelje, na frekvenciji 93.4 FM moguće je čuti i kratke vijesti, sportske vijesti i vijesti sa estrade. Radnim danima od 9 do 17 sati ispunjavaju muzičke želje pristigle putem SMS-a, ali bez pozdrava i suvišne priče što je još jedan od pokazatelja originalnosti.

Čelni ljudi Narodnog radija najavili su kako će uskoro pokrenuti inovativnu web stranicu kao i mobilnu aplikaciju, a što će za rezultat donijeti još veću slušanost i još jaču vezu sa slušateljima.

„Usmjereni smo na mlade ljude tako da pratimo muzičketrendove kao i trendove kreiranja web stranica i aplikacija koje će našim slušateljima olakšati slušanje Narodnog radija u BiH i bilo kojem drugom dijelu Svijeta“ kaže Alem Lolić, generalni direktor TNT GROUP-a u čijem je vlasništvu Narodni radio Zenica.

Do pokretanja web stranice i aplikacija preporučujemo Vam da poslušate Narodni radio na 93,4 FM u Zenici ili da posjetite njihovu Facebook stranicu klikom OVDJE na kojoj se nalazi link zaslušanje putem interneta.

Podijelite članak