ZENIČKI BAZENI: Idealno rješenje za visoke temperature (FOTO)

ZENIČKI BAZENI: Idealno rješenje za visoke temperature (FOTO)

IMG_1412
Foto: Benaris Mahmić/072info

Kao što smo vam već pisali o idealnom mjestu kako biste prevazišli prisutne temperature, te svim pogodnostima koje nude zenički bazeni, naša ekipa je, nakon naše priče posjetila Crkvice i napravila fotopriču. 

Veliki broj Zeničana uživao je na bazenima u Crkvicama, kupajući se, igrajući odbojku i košarku, a svakako ono što je jedna od najvećih atrakcija na bazenima, jesu skokovi koji su posjetiocima bazena dostupni svaki dan u dva termina i to od 14.00 do 14.30 i 16.00 do 16.30 sati.

Svi oni koji su proteklu sedmicu naporno radili ili spremali ispite, svoj odmor ali i spas od tropskih vrućina potražili su gdje drugo nego u Crkvicama i zeničkim bazenima.

Jedno mjesto koje nudi sve ono što vam je neophodno kako biste ljetni dan proveli u potpunosti, zapravo su, zenički bazeni. Objektiv našeg fotografa Benarisa Mahmića “uhvatio” je dosta zanimljivih fotografija, od kojih jedan dio donosimo u našem članku, ali ostale slike svakako da možete pogledati večeras nakon proglašenja dobitnika ulaznica nagradne igre na našoj Facebook stranici.

Danas je u Zenici zabilježen 31 stepen Celzijev a voda u bazenima bila je idealna za kupanje, dok se na kraju radnog vremena počeo prazniti bazen sa 5m. Sutra, ako je suditi prema vremenskoj prognozi, Zeničane očekuje nešto topliji dan budući da meteorolozi predviđaju 33 stepena Celzijevih, vedar i vruć utorak, stoga se opet vidimo u Crkvicama, na bazenima. Radno vrijeme bazena je od 10 do 19 sati, a odrasle osobe za cjelodnevno kupanje plaćaju tri, a djeca do sedam godina 0,50 KM.

Svakako, ne zaboravite kako portal 072info u saradnji sa zeničkim bazenima, svaki dan svojim posjetiocima dodjeljuje ulaznice na bazene koja od ove godine iznosi 3 KM. Sve što je potrebno kako biste bili dio nagradne igre, jeste da redovno pratite našu Facebook stranicu, na kojoj vam svakodnevno pišemo više informacija o učešću za nagradnu igru.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica