AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Heroj iz Zenice Ajdin Žigonja ponovo treba našu pomoć.

Objavu Elvisa Žigonje, Ajdinovg oca, na Facebook grupi Pomozimo Ajdinu Žigonji prenosimo u cijelosti.

Dragi prijatelji i dobri ljudi sirom svijeta toliko ste puta bili uz nas, toliko smo borbi zajedno iznijeli i u svakoj bili pobijednici, hvala Allahu na tako divnim ljudima koji nas okružuju, obzirom na trenutnu situaciju sa virusom mi moramo reagovati na vrijeme, te se aktivirati i pokrenuti novi apel.

#Molimo_vas #podjelite_apel

Došao je trenutak kada smo ako Bog da došli pred sami finiš, od invalidskih kolica do samostalnog hoda bio je trnovit put, malo po malo skoro da je tom putu kraj, došli smo do zglobova, da bi ako Bog da u konačan cilj naš i vaš Ajdin ušao trčećim korakom potrebna su dva operativna zahvata, jedan sto prije u predjelu lijevog koljena i operacija Artrodeze (fiksacija zgloba) oba skočna zgloba).
Ako Bog da u junu nam predstoji kontrola i dogovor termina za operaciju kojom bi se produžila lijeva podkoljenica i ojačalo koljeno, te izravnala lijeva noga sa desnom i ta bi operacija bila pripremni dio pred ako Bog da završnu operaciju fiksacije (ARTRODEZE) oba skocna zgloba koja je planirana za 2 godine ako sve bude po planu, tako da mi InšAllah pokrećemo apel za obje operacije.
Po našim procijenama potrebno je oko 50.000€
#kontrolni pregled
#prevoz
#smještaj
#operacije (dvije)
Te kupovina katetera i maramica za dezinfekciju najmanje za godinu dana.

Konačnu cifru ćemo znati na kontrolnom pregledu kada budemo sve finalizirali.
Znam da ste se umorili od nas i naših apela, te svakodnevnih apela koji je na žalost sve više i više, ali morate da znate da ste nam vi jedina nada u ovom trenutku.
U uslovima ovakvim kakvi jesu mi moramo tražiti rješenje i boriti se kako znamo i umijemo….

Obzirom da je upitanju ogroman iznos i da je situacija sa epidemijom ovakva primorani smo pokrenuti apel u ovom trenutku, da bi na vrijeme prikupili sredstva i bili spremni za sljedeće korake u Ajdinovom liječenju.

Svi vi koji želite pomoći našem AJDINU možete to učiniti uplatama na njegov ziro racun:

#Za uplate iz BiH
Intesa SanPaolo Banka Zenica
Na ime: Ajdin Zigonja
Racun banke:154-001-00000019-10
Broj Ajdinovog tekuceg racuna: 915791Z1Z66413.
(Ako kojim slucajem nece da prihvati slovo Z, onda mozete staviti broj 2)

#Za uplate iz inostranstva:
Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo.
Primatelj: Ajdin Zigonja, Reisa Causevica 11
IBAN:BA391542019991579154
SWIFT: UPBKBA22

Te na #paypal racun: zigonje@gmail.com

Za sve dalje informacije o Ajdinovom slucaju, stanju ili bilo koja pitanja, mozete kontaktirati oca od Ajdina, Elvis Zigonja
Kontak telefon: +38762062226 (viber ili Whatsapp) ili na facebook grupi koja se zove POMOZIMO AJDINU ZIGONJI ili licnom profilu Elvis Žigonja.

Idemo dalje, voli vas porodica