Portal 072info

ZENICO, HVALA VAM Ramo Isak ubjedljivo prvi na svim istraživanjima!

Poštovani sugrađani,

želim da izrazim svoju neizmjernu zahvalnost svima onima koji su mi ukazali svoje povjerenje i pružili podršku, kao i na nekim prethodnim portalima koji su proveli ankete o tome ‘kome bi građani Zenice od 12 kandidata najradije ukazali svoje povjerenje da bude novi gradonačelnik’, pružili ste mi veliku podršku, koja mi je omogućila ubjedljivu pobjedu u provedenoj anketi u odnosu na sve druge kandidate.

To za mene predstavlja veliku podršku i podstrek za predstojeće lokalne izbore, te ću ja, akobogda, u skladu sa programskim ciljevima svoje stranke ASDA Zenica, učiniti sve da vaš život učinimo boljim, lakšim i ljepšim.

Na putu demokratskih promjena koje su osnovna pokretačka snaga razvoja našeg društva, a u cilju rješavanja mnogobrojnih lokalnih problema našeg običnog čovjeka, ja vas nikada neću iznevjeriti.

Nesebično ću se truditi da iznalazimo puteve razvoja i progresa našeg grada gdje god to bude moguće, da se na vaša lica vrati osmijeh, u vaše duše ljudsko dostojanstvo, a u vaše porodice ekonomska stabilnost. Akobogda! Zajedno smo jači!

mr, Ramo Isak, kandidat za gradonačelnika Grada Zenica

PROMO

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box