Portal 072info

Ženske greške u vezi

Nalazite se u sretnoj vezi, sve je počelo lijepo i romantično, no nakon nekog vremena vaša veza je prekinuta. Opet provodite vrijeme razmišljajući što vas je dovelo tome.

Mnogi partneri danas prekidaju radi nekih, na prvi pogled, banalnih stvari. U jednom trenu sve vam se čini savršeno, da bi se nakon jedne svađe sve zakompliciralo i rezultiralo prekidom. No, jeste li se zapitali nije li problem u vama? Mnoge žene konstantno rade iste greške koje prije ili poslije dovode do prekida, piše “Zanosna“.

Žene kasnije možda i shvaćaju da je problem bio u njima, ali u tom trenutku previše su pod dojmom i bujicom osjećaja da bi mogle realno i objektivno razmišljati.

Pročitajte koje vas situacije mogu dovesti do prekida i kojim ponašanjem možete pogriješiti u održavanju stabilne veze.

1. Pružite mu odmah sve

Mnoge žene na početku veze žele odmah prikazati sebe u najbolje svjetlu, ne birajući sredstva kojima će to postići. Odijevaju najljepše haljine, uređuju se, zanimljive su i pričaju o svojim najuzbudljivijim događajima u životu. No, kada muškarcu sve otkrijete odmah na početku, postoji mogućnost da će kasnije izgubiti zanimanje. Ostavite nešto i za poslije i budite pomalo tajanstveni. Time biste trebali postići zainteresiranost kod muškarca

2. Uvijek dostupna

Nemojte u svako doba dana uvijek biti dostupni tu za njega. Ovdje ne mislimo da je potrebno igrati igrice, već da imate i svoj život koji provodite i s drugim ljudima, a ne samo s njim. Otiđite na kavu s prijateljicama ili se bavite nekim svojim hobijem. Nemojte radi njega zapostaviti viđanje s prijateljima ili obitelji. Iako ste možda u početku najzaljubljeniji i htjeli bi provoditi vrijeme samo s njim, pokušajte se kontrolirati. Odbijte ga ponekad i dogovorite izlazak kada vama to odgovara. Tako ćete mu nedostajati i javit će se želja za viđanjem.

3. Pričati prerano o osjećajima

Velika greška većine žena je da kada upoznaju nekoga tko im se učini dovoljno kvalitetan i interesantan za ozbiljnu vezu je da odmah iskažu sve svoje osjećaje. Naravno da je to pogrešno. Ne možete nakon samo nekoliko izlazaka iskazivati nekome svoju ljubav. Pričekajte da se stvari dogode prirodnim putem i dajte si vremena. Neka po mogućnosti on bude taj koji će prvi reći vama što mu je u glavi.

4. Prevelika briga oko partnera

Mnoge žene, pogotovo u dugim vezama, počnu zauzimati na neki način majčinski stav prema svojim partnerima. Podsjećaju ih što trebaju obući, kako bi trebali izgledati te što moraju napraviti. Ovakvim ponašanjem misle da su brižne i da će njihov partner to znati cijeniti, no istina je da njemu ne treba još jedna majka. Oni nisu s vama zato. Ponašajte se kao njihova djevojka.

Pripazite na ove točke i promijenite ih na vrijeme. I na kraju, budite pozitivni i puni samopouzdanja. Ako nećete voljeti sami sebe, kako bi to mogli očekivati od nekog drugog. Partneru morate ukazati na granice i koje ponašanje mu je dozvoljeno. Ako ćete mu dopustiti sve, on će to shvatiti kao način da se prema vama može ponašati kako želi.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box