Ženske grudi ili zadnjica: Šta njihov izbor govori o muškarcima?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Muškarci se definitivno dijele na dvije kategorije: oni koji vole ženske grudi i oni koji vole žensku zadnjicu. Rezultati jednog istraživanja pokazali su da je ova podjela podložna dubljoj analizi.

Naime, muškarci koji vole bujne grudi mahom čitaju sportske časopise i ne propuštaju nijednu utakmicu. Kladionica im je druga kuća, a nerijetko mogu imati problem sa zavisnošću.

Ljubitelji grudi su ekstrovertni muškarci koji koriste svaku priliku da budu u centru pažnje zbog čega često mogu biti skloni preljubama. Ipak, veliki su šarmeri i krasi ih karizma. Rijetko ostaju u dugih vezama i brakovima.

Muškarci koji se radije okreću za ženama koje imaju veću zadnjicu perverzni su na poseban način i obožavaju da eskperimentišu u seksu.

Vrlo su uredni u životu, a organizacija im je jača strana zbog čega nikada ne kasne. Uživaju u društvenom položaju i imaju razvijenu karijeru.

Istraživanje je pokušalo i da pokaže kako kategorizacija seksualne privlačnosti varira od geografskog položaja – čak 59 posto Argentinaca uglavnom voli žene s izraženim zadnjicama dok recimo, Britance to uopšte ne zanima.