Ženu razočarale muževe poruke: Pisao je prijatelju da se oženi jer će uvijek imati skuhano

39DD3C50 7141 40D8 AE24 101E47AA09A7
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Žena, koja je željela ostati anonimna, neugodno se iznenadila kad je u suprugovom starom mobitelu pronašla poruku upućenu njegovom prijatelju, a svoju je priču podijelila na Mumsnetu.

Naime, kako je objasnila, tražila je stare mobitele da vidi rade li još i na jednom od njih je ugledala poruku od svog muža.

“Gledala sam je li sve s njih obrisano i vidjela riječ ‘žena’ pa sam otvorila da vidim o čemu je riječ i shvatila da se radi o prepisci između mog supruga i njegovog najboljeg prijatelja”, ispričala je.

“Moj mu je muž napisao ‘trebaš si hitno nabaviti ženu, pa ćeš uvijek imati skuhano i nekog za seks…'”, nastavila je i dodala da su zajedno 17 godina, u braku 15, a da ga nikad prije nije čula da tako govori.

“Ne mogu ne biti razočarana, iskreno. Nisam pročitala ništa drugo pa nemam pojma priča li tako često ili ne. Suprug mi je inače tih i suzdržan i rijetko se šali”, zaključila je.

“Zašto bi uopće bilo u redu da se on tako šali?”, “Ja bih to doživjela kao uvredu i nepoštovanje s jedne strane, a s druge strane možda je samo povlađivao prijatelju”, komentirale su čitateljice.

Bilo je i onih kojima nije jasno u čemu je problem.

“Budi sretna ako ti je to najveći problem u braku”, jedan je od komentara.

GODISNJICA
MARKETING