Zikret Čipe Halilčević: Mi snimali godinu za džaba. Za jelo i piće su nas drugi častili. Nije on sigurno.

Ramiz iz Živinica poznatiji kao Zmaj jedan od najgledanijih humorista u regionu, kojeg prate i gledaju milioni ljudi. Opet je izgubio svoje prijatelje.

Detalje cijelog slučaja otkrio je Zikret Halilović zvani Čipe piše Crna-Hronika.

“Mi snimali godinu džaba. Kad smo počeli snimat za pare u njeg žena preuzela sve. On ne smije da pisne. Ja u životu većeg papučara nisam vidio. I je*es čojka kad mu žena kaže s kim će se družit. Ona vrši isplate. Dogovorili na tri dijela ona podijelila a mi dobili po 250KM a sebi uzeli 3200KM pa ti vidi ko je za je*bao. Ko god ga je snimo svi ga pokrali a računi na njegovoj ženi. ”

A što se tiče jela i pića?

“Jeli i pili što nas drugi časte. Njegovo nismo jeli sigurno. To znaju oni sto su častili i hvala im od mene.

“Tužan sam mnogo. Iz*eban sam kao nikad. Nas je napurio da smo bili spremni ubit. Ono se ne rađa više. Majmun svoje vrste. Narod ne zna, a saznat će ko je Ramiz Begović Melez.

To je dovelo do raskola u timu i do toga da su čipe i Krezo odustali od snimanja sa Ramizom jer nisu htjeli da rade za ništa, a kako je i sama ramizova supruga rekla “Više ja volim svojoj djeci nego vama” govori to da nije bila ni svjesna kakve su karike na Youtube kanalu predstavljali Krezo i Čipe. Time što je u cijelu priču ubacio svoju kćerku Amilu i sina Armina te zeta i druge osobe Ramiz je otjerao ostale članove tima, a prema saznanjima mnogi sponzori su mu otkazali sponzorstvo jer je njegov sin počeo da od istih traži previše novca. Ramizova kćerka Amila koja je postala PR počela je biti previše arogantna u svojim E-mail komunikacijama i manipulacijama.

Ko god je odbio da radi onako kako mu kažu članovi porodice Begović, a sponzor je iste njemu su reklame na youtube kanalu Ramiza Zmaja bile ekspresno ukinute. To znači da je Ramiz i prekršio zakon jer je uzimao novac a nije ispoštovao ugovoreno do kraja. Novac je Ramizu uplaćivan na ime njegove supruge Bahire tako da se njegovo ime ne veže za transakcije. Lijepo odrađeno.

Bahira je prvo imala Bankovni račun u Sberbanci ali pošto su mnoge EU zemlje toj banci postavile sankcije dotična je onda otvorila načun u Reiffeisen banci.

U nastavku pogledajte neke od transakcija na ime Bahre za koje nisu plaćeni porezi poreznoj upravi BiH. Ovo su samo transakcije od osoba za reklamiranje na Youtube kanalu, a ne zarada od Youtuba koja je također išla na ime Bahre.