Živite li u nekom od modernih brakova?

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Brak nije više ono što je bio pred samo tridesetak godina, a možda će suočavanje sa slikom kako zaista izgleda vaš brak biti dovoljan motiv da poradite na onome što je nekad zbilja zvučalo kao “živjeli su sretno do kraja života”.

5 vrsta modernih brakova

Brak roditelja – djeca su vam centar odnosa. S partnerom najviše razgovarate o djeci. Tko će ih gdje odvesti, tko će skuhati i kako ćete ih spremiti u krevet. Danas kao da više nemamo vremena ni za što osim djecu.

Polusretan brak – vrsta braka u kojem ste pola vremena sretni svojim stabilnim odnosom i onim što imate, a drugu polovicu mislite; „Što je meni ovo trebalo?”.

Poluoženjeni – to je ono neugodno razdoblje između braka i razvoda u kojem si partneri ne mogu priuštiti razvod zbog financija ili nekih drugih razloga.

Sindrom Ed McMahon – brak nazvan prema glumcu iz 80-tih koji je na sve odgovarao: „Vi ste u pravu, gospodine.” Jedan partner (najčešće supruga) povinuje se svemu što drugi partner želi kako bi održala sliku koliko-toliko stabilnog braka i mira u njemu.

Supruga tegleći konj – situacija u kojoj je žena hobotnica, a zapravo tegleći konj (smiješna slika, zar ne). Ona radi na poslu kojeg mrzi, brine se o kućanstvu, djeci i svemu, a suprug je slobodni mason, pardon muzičar.

GODISNJICA
MARKETING