Portal 072info

Zločeste stvari koje rade bivši nakon prekida

Postat će aktivniji na Facebooku, posebno sa slikama izlazaka • S novom curom radit će sve one stvari koje nije radio s tobom. Čast izuzecima, no, većina bivših napravit će jednu ili nekoliko stvari s ovog popisa.

1. Postat će aktivniji na Facebooku, posebno sa slikama izlazaka, sve kako bi ti vidjela da mu je krenulo na bolje, otkad nije s tobom.

2. Tu su i dubokoumni statusi, očito namijenjeni tebi, o kojima ćeš razmisliti zašto su napisani, iako ti je jasno da su napisani samo da te naživciraju. No, to je jače od tebe.

3. Bit će super pristojan prema tvojim prijateljima kad ih vidi negdje. A tu je i veliki osmijeh na licu, kako bi ti oni prenijeli da je on dobro. (u slučaju da nisi vidjela statuse i slike na Facebooku)

4. Druga varijanta s tvojim prijateljima podrazumijeva potrebu da im ispriča svoju stranu priče. “Nisam ja za sve kriv, i ja sam trpio puno toga.” I ne samo njima, nego svima koje zna.

5. Tu i tamo poslat će poruku u vezi neke totalne gluposti, zbog koje ćeš vrlo vjerojatno opet poludjeti i imati potrebu odmah nazvat najbolju prijateljicu i ispucat se. (kako se usuđuje?!)

6. Kad se sretnete negdje, učinit će sve da te izbjegne ili još gore, vidjet će te, ali te neće htjet pozdravit.

7. Tu i tamo će se čut s tvojom mamom, a ima li išta gore od njenog “on je bio tako drag dečko”.

8. Kad nađe drugu, potrudit će se da to čim prije saznaš i da pomisliš kako je tek sad njegov život dobio pravi smisao.

9. S novom curom radit će sve one stvari koje nije radio s tobom i promijenit će sve stvari koje su ti živcirale i zbog kojih ste prekinuli.

10. Kad ti nađeš drugog, počet će slat poruke kako te još voli.

Podijelite članak