Zmajevi sutra putuju u Kaunus

repka1

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovenu sutra u 9:00 putuje charter letom u Kaunus gdje će odigrati posljednji susret kvalifikacija za SP u Brazilu.

Naše zmajeve u utorak čeka psihološki težak test, moraju da pobijede reprezentaciju Litvanije da bi osigurali prvo mjesto i tako otišli direktno u Brazil. S druge strane, Grčka dočekuje slabašni Lihtenštajn što je još veći pritisak za naše reprezentativce obzirom da Bosna i Grčka imaju isti broj bodova. 

Naš selektor, Safet Sušić, najavio je da će postaviti ofanzivnu formaciju i odmah se nametnuti igrom tako da se na početku utakmice ugrozi gol domaćina i donese prednost koja bi skinula veliki teret sa naših igrača. Na sreću niko nema povrijeđe osim Miralema Pjanića koji se na zadnjem treningu žalio na bolove u zadnjoj loži, ali to ne bi trebalo biti ozbiljno. Reprezentativce BiH bodrit će veliki broj bh. navijača. Sušić vjeruje da će BiH ostvariti historijski plasman na jedno veliko takmičenje, jer je kvalitet, motiv i podrška sa tribina na strani njegovih igrača.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE