Portal 072info

ZMAJEVI U ZENICI: Sve spremno za humanitarni koncert u Areni Zenica

Foto: Benjamin Hazic

U organizaciji NVO Mala, koja je nosilac projekta Banka koštane srži u Bosni i Hercegovini, danas je upriličena press konferencija povodom humanitarnog koncerta u Gradskoj areni Zenica koji će se održati u 03. septembra. Kako ističu organizatori, ovaj koncert je pod pokroviteljstvom pokroviteljstvom Asime i Ivice Osim, Fubalskog –nogometnog saveza BiH, Općine Zenica i značajnih privrednih subjekata i medijskih kuća.

Na press konferenciji prisutni su se obratili sa svim bitnim informacijama u vezi sa ovim projektom, a iskreno se nadaju kako će koncertu prisustvovati veliki broj Zeničana i Zeničanki koji još uvijek imaju sluha za humanitarne projekte, ali da će svakako znati prepoznati projekat “Banka koštane srži u Bosni i Hercegovini” koji predstavlja veliki korak za bh. zdravstvo.

Podsjećamo, na koncertu će učestvovati Hanka Paldum, Halid Bešlić, Denial Ahmetović ali i gosti iznenađenja koji će također oduševiti zeničku javnost koja se odluči prisustvovati ovom događaju. Organizatori su istakli kako će se dan prije koncerta, 02. septembra, urpiličiti akcija darivanja krvi u Shopping centru Džananović a kojoj će prisustvovati Asmir Begović, Miralem Pjanić i drugi.

 [Galleries 390 not found]

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box