Portal 072info

Znakovi da je muškarac iskusan u krevetu

Seksualno iskustvo teško se opaža vidom i sluhom, ali nije nemoguća misija. Ovi mali znakovi otkrivaju je li vaš potencijalni odabranik iskusan u putenim užicima.

1. U ladici pokraj kreveta drži kondome, seksi igračke i lubrikante, međutim ormarić u kupatilu skriva uloške i / ili tampone, ukosnice za kosu, ženske žilete za brijanje i dodatne četkice za zube. Njega ništa ne može iznenaditi.

2. Lijepo uređeno i uredno kupatilo znak je da ga muškarac često koristi, ali i da dovodi u svoj stan žensko društvo. On ipak vjeruje u onu poznatu: praksom do savršenstva!

3. Samopouzdano prilazi ženama i razgovara s njima o najrazličitijem temama, međutim nikad se ne hvali svojim postignućima u seksu. Prije će se njegovim iskustvom pohvaliti kakva bivša djevojka, nego on. On je čovjek od akcije.

4. Nespretnost nije dio njegovog rječnika, niti ponašanja. Ima izvrsnu kontrolu nad svojim tijelom, uvijek zna gdje će sjesti, kako se elegantno dići iz automobila ili kako osvojiti ženu na plesnom podiju.

5. Zna se služiti jezikom u doslovnom i prenesenom značenju. Umjetnost šaputanja nestašnih rečenica prije odlaska u spavaću sobu za njega nije nepoznanica. U izražavanju svojih želja je vrlo jasan i precizan.

Podijelite članak