Portal 072info

Znakovi prevare koji zapravo to nisu

Redoviti odlasci u teretanu • Uvijek postoji mogućnost da želi što bolje izgledati radi nove ženske “prijateljice”, ali postoji i velika šansa da mu je dosta neurednog života i posljedica pive i loše hrane.

POSTOJE očiti znakovi prevare i neki koji uopće ne moraju upućivati na to, no žene ih često povezuju upravo s njom.

1. Ne javljanje na mobitel

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U ovom ludom svijetu, ima toliko stvari koje on vjerojatnije sada radi, od leži s drugom u krevetu. U ovoj sekundi, mi smo pomislile na minimalno 10 stvari zašto se nije javio na mobitel. 10 poziva i čitav dan nejavljanja? E to je razlog za zabrinutost, a možda i potragu.

2. Redoviti odlasci u teretanu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uvijek postoji mogućnost da želi što bolje izgledati radi nove ženske “prijateljice”, ali postoji i velika šansa da mu je dosta neurednog života i posljedica pive i loše hrane. Zato uživaj u njegovoj tjelesnoj transformaciji, dokle god ti ne da uvjerljiviji razlog da se ovdje radi o nečem drugom.

3. Njegov seksualni apetit se mijenja

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nažalost za sve nas, opadanje seksualne želje sasvim je normalna pojava. Stres, obiteljske drame, novčani problemi, puno toga može utjecati na to. Ako se to tu i tamo događa i vama, nema potrebe odmah pomišljati na najgore. Predloži nešto novo i uzbudljivo.

4. On je neraspoložen

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Moramo ti nešto otkriti: i muškarci mogu biti hiroviti i razdražljivi te stalno mijenjati raspoloženja. I to ne mora biti zbog nekog drugog ili zato što mu nije dobro s tobom. Umjesto optuživanja, jednostavno ga pitaj što se događa i možeš li ikako pomoći. Nemoj odmah donositi svoje pretpostavke.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME