Portal 072info

Znakovi u Zodijaku koji se jako privlače, ali rijetko ostaju zajedno

Znate li ko je kome najveća slabost među pripadnicima Zodijaka? Otkrijte sa kojim horoskopskim znakom jednostavno morate da budete u nekom periodu života, bar po zvijezdama…

Ovan i Vaga

Veza za oba znaka predstavlja veliki izazov, kome je teško odoljeti. Prefinjenost Vage i seksualnost Ovna jesu dve različite stvari, ali se jako privlače. Međutim, veza ne može da bude duga jer prefinjenost, ujmerenost i pristojan način života nervira Ovnove, koji se ne daju promijeniti pod naporima Vage.

Bik i Škorpija

Iako su svađe i sukobi u vezi između ova dva znaka neizbežna, Škorpijina divlja strast za seksualnim uživanjem prosto zavodi nježne Bikove. Bikovi su pasivni u vezi, a Škorpije to ne vole, pa se iz toga stvaraju svađe. Da bi veza što duže potrajala, strast iz spavaće sobe treba prenijeti i u druge aspekte života.

Blizanci i Strijelac

Kada se susretnu Strijelac i Blizanac, privlačnost je vidljiva iz aviona. I to nije samo fizička privlačnost, već i na psihičkom nivou – jednostavno se slažu. Ono što se Blizancima ne sviđa kod Strijelaca jeste njihovo uvjerenje da sve najbolje znaju, dok sklonost ka tračanju nervira Strijelca.

Rak i Jarac

Ono što spaja ova dva znaka su Jarčeva snaga i emotivnost Raka. Međutim, sreću u vezi i strast može da pokvari osjetljivost Raka i povremeno ignorisanje sa Jarčeve strane. Ono što Jarca nervira jeste nesamostalnost Raka.

Lav i Vodolija

Lavu je interesantno Vodolijino maštanje i prihvatanje samo svog autoriteta, dok je Lav u svom svijetu kralj i jedan od većih autoriteta. Ono što Vodolija voli kod Lava je njegova neograničena harizma. Stvar koja može da pokvari vezu je stalno traženje pažnje od strane Lava, koja nervira Vodoliju i čini da se osjeća dosadno.

Djevica i Ribe

Suprotnosti se privlače – Ribe ne vole rutinu, dok Djevice uživaju da sve ide po redu i pod konac. Pomažu se međusobno i pokušavaju da nauče nešto novo iz svojih života – Ribe organizaciju, a Djevice kako da uživaju.

Podijelite članak