dalilaaaaaaa
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 15, 2021 @ 19:10
KATEGORIJA: Vijesti
FIXGEHALT

Ljubavni trougao iz “Zadruge”, koji čine Filip Car, Dalila i Dejan Dragojević, već dugo trese Balkan – svakodnevno se oglašavaju članovi njihovih porodica, komšije, prijatelji, a u razgovoru za Pink.rs Dalilina dugogodišnja drugarica Amra iskreno govori o tome ko je i kakva, zapravo, Dalila, ali i na koji način su ona i Dejan funkcionisali.

NER FIT

– Pravo da vam kažem, ja Dalilu znam deset godina unazad, a preko nje upoznala sam i Dejana – bolje da nisam! Pa, da javnost zna samo djelić onog što znam ja, prije svega o njoj, pa onda i o Dejanu, toj “velikoj žrtvi”, sve bi vam bilo kristalno jasno – počinje priču Amra, koja o Dalili za sve ove godine koliko se znaju lošu riječ nema da kaže.

– Pa, znate li vi kakva je ona osoba?! Pravi laf, i kao prijatelj i djevojka, kćerka… Sve! Ma, pamtim milion situacija, ona je u stanju sebe na posljednje mjesto da stavi da bi svima drugima pomogla. Pa, tako je i Dejanu, to se odavno zna – bukvalno ga je izvukla iz ponora, kada su ga se svi odrekli i ostavili kao kera na ulici… Ko mu je bio tu? Pa ta ista Dalila, koju sad pljuje na sva zvona! I vukla ga je stalno, motivisala, finansirala… Pa, hej, krov nad glavom mu je pružila i dom, sve ono što on kod svojih, koji se sada jelte toliko brinu, nije imao.

Amra ističe da je Dalila prema Dejanu ispala maksimalno fer.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Zaljubila se žena, bila fer, priznala i ostavila muža, pa šta?! Ne vidim problem! Pa bolje tako, da je bila iskrena i fer, nego da ga je varala sa strane. Zavoljela je Filipa, pa normalno da treba da prati svoje srce, a ne da se ganja s onim ljigavkom, za kog ne znate ni da li smrdi ili miriše, znate kako kaže narod. Pa svakoj ženi, tako i Dalili, treba bre muškarac, a ne djetence, da ga vodi na povocu… I sad je neki tamo antifanovi linčuju, stvarno ne vidim zbog čega. Pa ni onu malu Lunu nisu toliko linčovali kada se zaljubila i priznala.

LIDER