AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Claire i John nisu se mogli zasititi seksa na početku svoje veze. Između njih se rodila instantna privlačnost kada su se upoznali na poslu prije 17 godina. Uvijek se šalim da sam prije primijetila njegovu dobru guzu u trapericama nego njegovo lijepo lice, ispričala je Claire za Huffington Post.

Ubrzo su se vjenčali, dobili sina, vodili uzbudljiv i aktivan seksualni život. Za sebe kažu da su sjajan par koji odlično funkcionira zajedno i ima čvrst brak. Ne mogu zamisliti život jedno bez drugoga i predani su očuvanju svog braka.

Međutim, već sedam godina u njihovom braku nema seksa. Možda ste pomislili kako su oni tužni zbog toga, ali to ipak nije tako.

Još uvijek spavamo u istom krevetu. Ljubimo se, mazimo, nježni smo jedno prema drugome, ali nismo vodili ljubav od 2008. godine. I ne osjećamo se loše, dapače, sretni smo. Naš libido se smanjio i seks više nije ‘ljepilo’ koje nas drži zajedno. Zdravi smo, fit, zaljubljeni jedno u drugo, ali nema potrebe da se uznemiravamo zbog seksa ako ga ni jedno od nas ne želi, kaže Claire.

Sigurni su da bi njihov brak bio u krizi da samo jedno od njih više ne osjeća potrebu za seksom, a druga strana ga želi. Ovako su se uspješno prilagodili novonastaloj situaciji jer imaju iste želje i potrebe.

Zajedno kuhaju, uređuju svoju okućnicu, odlaze na izlete, u kino i provode vrijeme sa svojim sinom koji će uskoro krenuti na fakultet. Uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno.

I dalje imamo svoje planove i snove, ali ne trebamo seks da bismo ih ispunili. Ono što trebamo je bliskost. Razumijem da će ljudi osuđivati put koji smo odabrali, smatrati da je to nešto loše, da je brak bez seksa nešto loše. Ali nama ništa ne fali i sretni smo, zaključila je Claire.