Portal 072info

Znate li što obrve govore o vašoj osobnosti?

Dobro je poznata činjenica da se oči smatraju ogledalom duše, a obrve predstavljaju tek okvir lica. No ako je suditi prema mišljenju istaknute feng shui stručnjakinje Prive Sher, lukovi vaših obrva mogu otkriti mnoge karakterne tajne– od toga kakav ćete odnos izgraditi sa članovima obitelji i partnerom do toga kakvi ste u obavljanju zadataka na poslu. Zabavite se i otkrijte koliko ima istine u lukovima vaših obrva.
1. Obrve s obzirom na oblik 

Zakrivljene obrve znak su kreativne osobe, ravne obrve odaju samopouzdanu i asertivnu osobu, dok obrve s izraženim kutom predstavljaju osobu koja je iznimno osjećajna, koja ne voli dijeliti informacije o svojem privatnom životu i koja može biti iznimno tvrdoglava. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2. Obrve s obzirom na volumen 

Tanki lukovi upućuju na ženstvenu osobu nježnog karaktera, dok su voluminozne i guste obrve muževan znak osobe s izraženom seksualnom energijom. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dlakavost je općenito simbol velike količine muškog hormona testosterona u organizmu. Sjajna dlaka simbol je jake seksualne želje, dok su nenaglašene obrve bez sjaja prvi znak opadanja seksualne želje kod osobe.

3. Obrve s obzirom na visinu luka

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žene s visokim lukovima su ‘sanjalice’ s velikim željama koje često možete uhvatiti u maštanjima. Nasuprot tome, pripadnice nježnijeg spola s niskim lukovima obrva smatraju se osobama koje čvrsto stoje na zemlji i ne gube vrijeme na besmislice. 

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

cafe.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME