Zovu je kraljicom plastičnih operacija, spiskala je milione: Konačno pokazala kako izgleda

Samoproglašena ‘ljudska Barbie lutka’, Tara Jayne McConachy, koja je po zanimanju radnica u zdravstvu, napravila je veliku transformaciju izgleda, potrošivši 200.000 dolara na kozmetičke zahvate – uključujući pet povećanja grudi, šest operacija nosa i nekoliko rundi botoksa i filera.

Instagram model (33), koja je prošle godine stekla slavu nakon što se pojavila na E! reality showu ‘Botched’, pojavila se s majkom na ručku u jednom luksuznom restoranu u Melbourneu, a njen neobičan izgled nije mogao proći neprimijećeno.

Istetovirana radnica u zdravstvu pojavila se u prozirnom bodiju, ružičastim sandalama i s Louis Vuitton torbicom u vrijednosti 8.650 dolara. Njeni umjetni plavi nokti također nisu prošli neprimijećeno.

U avgustu prošle godine Tara se pojavila u naslovnoj dokumentarnoj emisiji ‘Mirror Mirror’ Todda Sampsona, koja je pratila grupu Australaca opsjednutih odlaskom pod nož. Sebe je opisala kao ‘nadograđenu ‘limited edition’ Barbie lutku’, a žalila se i na veličinu svojih grudi.

  • Mislim da želim veće grudi, nisam sretna s ovim što imam – rekla je tada.

No razočaralo ju je kad su joj ljekari rekli da je njena težina ‘opasno premala’, s obzirom na to da ima samo 45 kilograma, pa ne bi mogla nositi tako velike implantate.

  • Stvarno sam zabrinut za Tarino opće dobro. Pritom ne mislim samo na operaciju, već na njezino općenito fizičko i psihičko zdravlje – rekao je dr. Nassif.

Tara pak tvrdi da je za žene jako važno da imaju mogućnost izraziti kako se osjećaju i njegovati vlastite pojmove ljepote, a plastične operacije ono su što nju čini sretnom.

  • Daju mi samopouzdanje da postanem najbolja verzija sebe – zaključuje ova osebujna djevojka koja se nedavno priključila stranici za odrasle OnlyFans kako bi si osigurala dovoljno sredstava za sve svoje buduće zahvate.
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE