Žrtva pedofila: Smrzla sam se od straha i mislila na mamu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

slika (38)

Džejms Stoun (24), pab menadžer iz Velike Britanije zaveo je djevojčicu (15) preko Fejsbuka, da bi ga ta društvena mreža na kraju i smjestila iza rešetaka!

Stoun se pretvarao da je dječak od oko 16 godina i ubijedio je djevojčicu da mu pošalje svoje golišave fotografije.

“Čim sam ga vidjela, šokirala sam se. Vidjela sam da je u pitanju stariji muškarac i smrzla sam se od straha”, rekla je djevojčica. Stoun je zatim odveo djevojčicu do paba u kome je prisilio na seks, iako mu je ona rekla da je djevica.

“Nisam mogla da se pomjerim od straha. Cijela sam utrnula, kao da nisam bila u sopstvenom tijelu. Samo sam htjela moju mamu”, ispričala je tinejdžerka koja se kući vratila “vidno potresena” kada je majci priznala da se našla sa muškarcem za koga je mislila da je dječak. Ostatak je majka shvatila kada je pročitala čet svoje ćerke.

Zabrinuta majka je kontaktirala “Letzgo Hunting” organizaciju koja pronalazi pedofile i izvodi ih pred lice pravde. Preko dva lažna profila u kojima su se predstavljali kao djevojčice od 14 i 15 godina, uspjeli su da namame Stouna u četovanje.

On im se sam pohvalio da je spavao sa djevojčicom koja je, navodno, njihova vršnjakinja. Grupa lovaca na seksualne prestupnike se suočila sa njim u pabu, a nakon što je intervenisala policija Stoun je završio u zatvoru gdje će služiti kaznu od osam godina i biti obavezan da se do kraja života upisuje u registar seksualnih prestupnika.

Alo.rs