Portal 072info

ZVEZDA GRANDA ŠOKIRAO SVE: Izazvao udes, a zatim pobjegao!

Miloš Vujanović nedavno je izazvao saobraćajnu nesreću u okolini Beograda i pobjegao s lica mjesta! Kako Kurir saznaje, pjevač koji je u posljednjoj sezoni takmičenja „Zvezde Granda“ osvojio drugo mjesto nije ni zastao da vidi da li ima povrijeđenih u kolima u koja je udario, već je zbrisao u nepoznatom pravcu. Vjerovatno mu je savjest ubrzo proradila, pa se na lice mjesta vratio poslije pola sata.

– Miloš je toliko bio u strahu zbog svega što se desilo da je dodao gas i pobjegao. Međutim, poslije tridesetak minuta se vratio na mjesto incidenta, a za to vrijeme oštećeni je već pozvao policiju. Miloš je uredno dao izjavu.

Pored toga što će snositi odgovornost za izazivanje sudara, njemu će otežavajuća okolnost u presudi biti to što je napustio mjesto incidenta – priča naš izvor blizak mladom pjevaču.

Pozvali smo Miloša, koji je u prvom trenutku odbio da bilo šta kaže o udesu, a zatim je putem poruke poručio:

– Sve što se događa u mom privatnom životu je moja stvar, nemam baš nikakvu izjavu povodom toga – izričit je bio Vujanović.

Inače, prema Zakonu o bezbijednosti saobraćaja, učesnici saobraćajke mogu da se dogovore i napuste mjesto nesreće ukoliko nema povrijeđenih i veće štete. Međutim, ako jedan od aktera želi uviđaj i pozove policiju, a drugi ode sa lica mjesta bez davanja podataka, onda je riječ o prekršaju za koji prijeti novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara, dva kaznena poena i zabrana vožnje od tri do 12 mjeseci. Miloš je prije ove imao dvije nesreće, a iz jedne je jedva izvukao živu glavu.

(Kurir)

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box