ZVEZDE GRANDA: Četiri zenička talenta ostvarili plasman u dalje takmičenje

ZVEZDE GRANDA: Četiri zenička talenta ostvarili plasman u dalje takmičenje

ZenickeZVEZDEGRANDA

Nakon što su održane audicije za popularno takmičenje ‘Zvezde Granda’ i to u Sarajevu i Tuzli, neizvijesnost kod takmičara rasla je iz dana u dan. Iako su samo rijetki mogli uživati u privilegiji da im se odmah na dan audicije saopšti kako su ostvarili plasman u naredni krug takmičenja, poput Dženane Džidić iz Zenice o čemu smo pisali, većina je onih koji su čekali važan telfonski poziv iz Grand produkcije.

Tako su napokon dani iščekivanja okončani budući da su početkom mjeseca nadležni iz Grand produkcije pozivali takmičere, te im saopštili njihove rezultate ostvarene na audiciji. Zenički talenti su također odlučili svoje vokalne sposobnosti predstaviti na audicijama, a da im se taj potez isplatio govori i podatak kako su četiri takmičara iz Zenice upravo učesnici naredne audicije u Beogradu nakon koje će se pristupiti takmičenju u TV emisijama.

Dženana Dždidić iz Zenice učesnica je kojoj su na audiciji kazali da automatski prolazi u slijedeći (dodatni) krug audicije u Beogradu, a što je rijetko ko bio privilegovan doživjeti. Isti slučaj desio se i nakon kontaktiranja Grand produkcije, gdje joj je saopšteno da prolazi direktno u takmičenje, te da nije obavezna pojaviti se na dodatnoj audicji u Beogradu nakon čega je ova Zeničanka ostala zatečena i pozitivno iznenađena.

Dženani Džidić koja je ostvarila direktan plasman u takmičenje nastojat će se na dodatnoj audiciji u Beogradu pridružiti još, kako za sada saznajemo, tri takmičara iz Zenice a među kojima je i popularni Nero Delić koji je javnosti poznatiji po svom učešću na bh. takmičenju ‘Zvijezda možeš biti ti’. Mlada Dajana Hrgić također će zajedno sa Nerom Delićem u Beogradu pokušati ostvariti svoj san, a iako se do sada nije muzikom profesionalno bavila te ne bilježi javne nastupe, ova Zeničanka nastojat će dati svoj maksimum te tako ostvariti plasman u dalji tok takmičenja. Osim njih troje, Hanad Džehverović četvrti je učesnik iz Zenice koji je ostvario plasman na dodatnu audiciju, a javnosti je poznatiji iz benda Sixpack banda, kao i ranijim prijavljivanjem na audicije poput ZMBT.

Ova četiri zenička talenta vjeruju kako će uspjeti u predstojećem takmičenju, ali i da će im Zenica kao i do sada pružiti maksimalnu podršku i omogućiti im da postignu velike uspjehe na takmičenju koje predstoji.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS