55080fb9ab6681bfec85f56728df014d4c4660fd e1635958459469 750x368 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 4, 2021 @ 9:30
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Da li ste se ikad zapitali kako izgledaju “Zvezde Granda” iz ugla članova žirija? Da bismo to otkrili Marija Šerifović i Viki Miljković su nas dva dana za redom vodile kroz snimanja i otkrile do sad nepoznate detalje takmičenja.

NER FIT

– Sneža je napeta i zapeta kao puška, čuvajte se – otkrila je Marija u prvom videu, a zatim upitala Popovića do kad planira da je drži u “Zvezdama Granda”.

– Mislim da ti treba da ideš iz žirija sutra, a možda i malo sutra – odgovorio je Saša, a onda je i Ceca otkrila kakve utiske nosi sa snimanja prvog kruga.

– Traumatične, ljubavi, od tebe, hronično me maltretiraš, galamiš na mene, štipaš ispod stola, svašta mi radiš – poručila je s osmijehom novi kolačić takmičenja.

Tekst se nastavlja nakon reklame

I dok je Mara pokazala šta radi žiri tokom snimanja emisije, Viki je odlučila da bude kreativna i svoje kolege prikaže na drugačiji način. Halloween i popularni Instagram filteri za Noć vještica bili su joj inspiracija da čuvenu šestorku prikaže potpuno drugačije od Mare.

– Svako je zauzet svojim poslom važnijim i bitnijim – otkrila je ona u prvom snimku, a zatim nasmijala Instagram zajednicu tako što je kroz filtere i stikere za Noć vještica snimala i sebe i kolege.

-Reci mi Saša, ko dobija najveći honorar za Helloween? – upitala je Popovića, a on kao iz topa odogovorio: Ja ću da dobijem najveći honorar!

LIDER