Portal 072info

ZVEZDE GRANDA NA TRONU Prva emisija bila ubjedljivo najgledaniji tv format u BiH (FOTO)

Prva emisija, desete jubilarne sezone „Zvezda Granda“ koje se emituju u programu OBN TV svake subote od 21 sat bila je ubjedljivo najgledaniji tv format u Bosni i Hercegovini prema zvaničnim  izvještajima agencije Nielsen za BiH ostavivši daleko ispod konkurenciju:

ZVEZDE GRANDA:

  • AMR: 12,75%
  • SHR: 32,45%

U drugi krug takmičenja ove subote prošlo je šest momaka i četiri djevojke. Naime, ove godine ima više prijavljenih muških kandidata i samim tim, svake subote prolaziće po šestoro momaka i po četiri djevojke. U prvoj emisiji prošle su četiri djevojke direktno, dok su se momci takmičili u baražu!

I u prvoj emisiji dominirali su takmuičari iz naše zemlje, u drugi krug od njih deset iz BiH prošlo  je njih petero.

Zvezdama Granda prošle su sledeće dame: Farizada Kurtalić, Marina Bogdanović, Emina Islamović i Milica Đorđević. Momci koji su, takođe, ostvarili prava da se takmiče su sljedećem krugu su: Mehti Žigo, Kristijan Tasevksi, Semil Dedić, Dejan Nedić Tejović i Emrah Emšo.

U nedjelju od 21 sat emitovano je i prvo izdanje emisije „Zvezde Granda-Specijal“ koje uređuje i vodi Saša Popović a gosti su bili članovi žirija i kandidati koji su prošli dalje.

Posebno iznenađenje priredila je Jelena Karleuša koja  kao zadatak dobila da otpjeva deset pjesama mnogih domaćih izvođača. Karleuša je prvo zapjevala pjesme članova žirija Snežane Đurišić, Marije Šerifović, Šabana Šaulića i Ane Bekute, a onda i još neke numere svojih kolega.

Sudeći po komentarima publike na društvenim mrežama, Karleuša je pokazala da sve žanrove pjeva odlično!

Sljedeće izdanje Zvezda Granda u programu OBN TV je u subotu 03.10.2015. u standardnom terminu od 21 sat a Zvezde Granda – Specijal u nedjelju, 04.10.2015. takođe od 21 sat.

 [Galleries 648 not found]

Podijelite članak