Portal 072info

“Zvezde Granda” od subote u programu OBN TV!

​Najgledaniji show u regionu „Zvezde Ggranda“ u programu OBN TV sa emitovanjem počinje ove subote, 24.09.2016. od 21 sat a sukob Jelene i Viki se nastavlja
Nakon ljetne pauze gledaoci će ponovo od ove subote u programu OBN TV moći pratiti najpopularniji i najgledaniji muzički show „Zvezde Granda“. 

Na velelepnu scenu Granda stižu nove mlade muzičke nade s namjerom da je osvoje i postanu nove Zvezde Granda.

Devojke i mladiće, nove Grandove uzdanice ocjenjivaće i komentarisaće “nezgodni” žiri u sastavu: Ana Bekuta, Marija Šerifovic, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac.

U ovoj sezoni Grand produkcija ima iznenadjenja za svoje gledaoce i ljubitelje popularne emisije, a to je skriveni član žirija čiji se identitet otkriva uvijek na kraju emisije.

U produkcijskom žiriju, pored Saše Popovića sedeće Snežana Đurišić. Ona će zajedno sa Sašom Popovićem odobravati ali i osporavati odluke žirija.

Sukob između Jelene Karleuše i Viki Miljković nastaviti će se i u novoj sezoni.

Naime, dvije kolegice i članice žirija Zvezde Granda, često su se sukobljavalje u prethodnoj sezoni, ali će već i u prvoj emisiji nove sezone doći do rasprave.


Gledaoci će moći uživati i u novoj scenografiji za 11. sezonu “Zvezda Granda” koja je potpuno promjenjena i izgleda najglamuroznije do sad. Napravljena je u obliku zvijezde i na svakom od šest krakova nalazi se sto za kojim sijedi po jedan član žirija.

U sredini zvijezde nalazi se dio predviđen za kandidata koji na scenu izlazi liftom.

Nova sezona „Zvezda Granda“ u programu OBN TV starta ove subote, 24.09.2016. od 21 sat!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box