Zvezde Granda: Saša Popović uhvatio JK za grudi iako je Tošić bio na snimanju!

Žiri najgledanijeg show-a u regiji će ponovno pokazati kako se pravi spektakl. U subotu ćete svjedočiti nepristojnim ponudama, prijetnjama štrajkom i hvatanju za grudi. Što više poželjeti u jednom show programu!?

Jelena Karleuša je bila u središtu pozornosti zbog toga što joj je suprug bio na snimanju. To je ublažilo njeno komentiranje muških kandidata, tvrde ostali članovi žirija. Svi su bili začuđeni kako nije koristila bombastične termine, nego se kandidatima obraćala biranim riječima. No, imala je komentar za dva muška kandidata da su kao kuhane paprike, a jednu je pjevačicu amaterku proglasila najgorom pjevačicom u natjecanju. To je kod nje izazvalo mnogo suza, ali nije pokolebalo JK da do kraja kaže što je mislila.

Razvila se rasprava zašto deblje žene bolje pjevaju. Isplivale su teorije o masnim glasovima, a Popović je utvrdio kako Viki u tom slučaju nema šanse protiv Jelene. Situacija se posebice „zakuhala“ kada je Marija zbog dva kandidata za koje misli da moraju izravno u 4. krug, zaprijetila odlaskom.  Ona i Jelena su se potom preselile kod Saše Popovića i zavezale mu oči crnom trakom. U naguravanju je direktor Granda „slučajno“ uhvatio Jelenu za grudi, što je izazvalo buru u studiju. Direktor je vjerojatno htio provjeriti koliko masan glas ima JK. To je bila točka na cijeli subotnji show.

Jedna od najzanimljivijih emisija donijela je tako i suze i štrajk, ali i neviđenu zabavu i dosta hitova. Ako ste spremni za više od zabave, onda svakako u subotu od 20 sati budite uz OBN.