Portal 072info

Zvezde Granda: Viki Miljković novi član žirija!

Najpopularnije takmičenje Zvezde Granda koje svake subote od 21 sat se emituje u programu OBN TV od subote, 16.01.2016. dobiće i stalnog šestog člana žirija. U pitanju je pjevačica Viki Miljković.

Ove subote u programu OBN TV sa emitovanjem počinje drugi krug takmičenja za Zvezde Granda. U nastavku najpopularnijeg takmičenja Viki Miljković biće šesti stalni član žirija. Ona će se pridružiti popularnoj petorki koju čine Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Šaban Šaulić i Jelena Karleuša.

-”Veoma mi je drago što ću biti šesti član žirija. Biće to veliki izazov za mene, a trudiću se da budm realna jer mislim da je to najbolje za takmičare”, – kaže Viki.

Popularna pjevačica je od prve sezone takmičenja bila u ulozi žirija na audicijama za Zvezde Granda zajedno sa Sašom Popovićem, a sad su konačno postigli dogovor da postane deo stalne postavke uvaženih “sudija”.

Na pitanje kako će se slagati sa kolegama Viki kaže:

-”Znam samo da ću braniti svoje stavove odnosno ono za šta mislim da sam u pravu bilo da je to njima pozitivno ili negativno. Koliko ćemo se složiti u tome to će vrijeme pokazati”, – kaže sa osmijehom Viki i dodaje da je najvažnije da mlade pjevače svi zajedno nauče kako treba da rade i izvedu ih na pravi put.

Popularna pjevačica najavljuje i novi album koji će ovaj put izdati za “Grand produkciju”.

-”Album je već pri kraju. Gotov je već jedan spot, a uskoro će i drugi biti završen. Novu pjesmu ću promovisati već 23. januara”- kaže Viki.

Podijelite članak