Zvijezde koje su se vjenčale sa ‘običnim ljudima’

Podijelite vijest

Robert De NiroIako djeluje kao da postoji neko nepisano pravilo da se poznate ličnosti vjenčaju sa isto tako poznatima, neki su ipak riješili da oprobaju sreću sa, što bi se reklo, običnim ljudima. Možda je baš to tajna uspješnog braka holivudskih zvijezda, jer mnogi od njih zaista traju godinama. Pogledajte koje su se to poznate ličnosti opredijelile za život sa osobama čije se ime ne nalazi na Bulevaru slavnih.

Nicolas Cage

Nicolas Cage je svoju sadašnju suprugu upoznao, vjerovali ili ne, u suši restoranu. Supruga Alice Kim je bila konobarica u restoranu “Kabuki” i klubu “Le Prive” u Los Angelesu. Ovaj par se vjenčao 2004. godine i još uvijek su u skladnom braku. Njihov prvi sin, Kal-El, rodio se 3. oktobra 2005. godine.

Marcia Cross

Poznata “očajna domaćica”, Marcia Kross, upoznala je svog sadašnjeg muža u cvjećari! Njen suprug, Tom Mahoney, ostavio je tog sudbonosnog dana 2004. godine svoj broj vlasniku cvjećare koji je broj prosledio Marciji. Vjenčali su se 2006. i još uvijek su u braku. Imaju kćerke bliznakinje, Idn i Savanu, rođene u februaru 2007.

Robert De Niro

Ovaj poznati glumac i reditelj, oženio se sa svojom drugom ženom, Grace Hightower, još 1997. godine. Upoznali su se u avionu, jer je Grace bila stjuardesa. Njihov prvi sin Eliot, rođen je 1998. Ovaj par se rastao 1999, ali se nikada nisu zvanično razveli, te su obnovili zavjete 2004. godine i dobili ćerku Helen Grace 2011, pomoću surogat majke.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon je upoznala svog sadašnjeg supruga na žurki. Jim Toth je slučajno upoznao Reese jer je njegov pijani drug spopadao lijepu glumicu. Sada su njih dvoje u srećnom braku od 2011. godine. Reese je jednom prilikom izjavila da je mislila da nikada neće više da se udaje poslije razvoda od Ryana Phillippea, ali se ipak pojavio Jim.

Meryl Streep

Meryl Streep i njen suprug Don Gummer upoznali su se preko Merilinog brata Haryja, koji je bio Donov prijatelj. Don nekoliko dana nije bio u zemlji, a Meryl je, zato što ju je brat zamolio čuvala njegov stan dok se ne vrati. Don se vratio malo ranije i vrlo brzo su se zaljubili jedno u drugo. Ovaj par je u braku preko 33 godine i imaju četvoro djece.

Matt Damon

Mat Dammon upoznao je svoju suprugu Lucianu Bozán Barroso  dok je radila kao konobarica u Miamiju 2003. godine. Vjenčali su se 2005. i imaju tri kćerke. U jednom intervjuu, Matt je rekao da je sretan čovek jer je njegova supruga prava premija.