Screenshot 6 10


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Brazilski nogometaš i kapiten PSG-a Marquinhos u intervjuu za “So Foot” kazao je da je trenutak kada je kupio Ferrari 458 Italia bio ostvaranje sna, ali da mu je automobil postao dosadan i da ga vrlo malo koristi jer ne voli voziti.

Marquinhos je rano u karijeri ostvario tri cilja koja je imao kao mlad nogometaš, a 26-godišnji defanzivac kupio je i Ferrari 458 Italia po cijeni od 200.000 eura.

“Oduvijek sam želio biti profesionalac, igrati za sjajan klub i kupiti dobar automobil. Želio sam osjetiti sve to. Dan kada sam kupio Ferrari bio je historijski. S ključevima od Ferrarija u rukama, rekao sam sebi: To je to, ti si to napravio i uspio si”, kazao je sjajni igrač PSG-a koji je ipak priznao da mu je sve to dosadilo.

Marquinhos jedan od najpoznatijih automobila drži kao simbol koji ga podsjeća na njegov nogometni uspjeh i to uglavnom kada je s porodicom ili prijateljima.

“Volim svoj automobil, dio je moje ‘historije’, ali dosadilo mi je da ga koristim jer ne volim voziti. Vozim ga uglavnom kada sam s porodicom ili prijateljima”, kazao je brazilski as.