Portal 072info

“Zvjezdane staze” slave 50 godina

Ljubitelji “Zvjezdanih staza” pohrlili su ovog vikenda u New York gdje se održava trodnevna konvencija povodom 50. obljetnice slavnog znanstvenofantastičnog serijala, prenose američki mediji.

Prva epizoda “Zvjezdanih staza” emitirana je 8. rujna 1966. godine, a tijekom sljedećih pet desetljeća ukupno je snimljeno šest televizijskih serija i 13 filmova. Na konvenciji u New Yorku okupili su se brojni fanovi, a organizatori kao glavni događaj najavljuju mega kviz na kojemu će sudionici moći provjeriti svoje znanje o serijalu.

‘Zvjezdane staze’ su jedna velika zajednica i fanovi su vrlo važan dio toga. I ja sam fan i da nisam s ove strane stola bio bih vjerojatno s druge strane“, rekao je glumac LeVar Burton koji je glumio zapovjednika Geordija La Forgea u serijalu “Star Trek: The Next Generation”.

Nevjerojatno 50-godišnje filmsko putovanje kroz prostor i vrijeme ne pokazuje znakove zamora; sljedeća televizijska serija s trinaest epizoda – “Star Trek: Discovery” – očekuje se već početkom 2017.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box