072INFO: Važno obavještenje svim kandidatima u povodu Lokalnih izbora 2020. godine!

36EC9DD0 45BE 4A45 B282 A73744F640F1

S obzirom da je zvanično počela predizborna kampanja za predstojeće Lokalne izbore 2020. godine, portal 072info obavještava sve političke partije, kandidate za načelnike/gradonačelnike i vijeće, da će, kao komercijalni portal, objavljivati saopćenja isključivo onih političkih partija i kandidata koji imaju zakupljen politički prostor na našem portalu.

Kako smo oduvijek bili nezavisan medij, posebno želimo istaći kako su sve političke partije zaprimile i dobile našu političku ponudu i priliku da zakupe politički prostor za oglašavanje na 072info, inače najčitanijem i najpopularnijem portalu na društvenim mrežama u Zeničko-dobojskom kantonu i šire.

Podsjećanja javnosti radi, portal 072info dugi niz godina čvrsto stoji na liderskoj poziciji najčitanijih internet portala u ZDK i šire, sa četiri miliona mjesečnih posjeta. Osim toga, kada govorimo o popularnosti na društvenim mrežama tu smo, također, ubjedljivo prvi portal sa 150.000 pratitelja na Facebook-u i itekako popularnim Instagram profilom.

Svi zainteresirani za zakup političkog marketinga na našem portalu mogu nas kontaktirati na e-mail: marketing@072info.com!

072info Android app
KLIKNI DA PREUZMEŠ!
Prethodni članakMuški PMS postoji – a baš zbog njega on obožava jutarnji seks
Sljedeći članakSebija Izetbegović o zdravstvenom stanju lidera SDA