10 muških navika koje odbijaju žene

slika (6)

I dok žene maksimalno ulaže u svoj izgled depilirajući gotovo sve dijelove tijela, oblikujući obrve, lakirajući nokte i njegujući tijelo i lice raznim skupim preparatima većina muškaraca (čast izuzecima) ljeto smatra razdobljem u kojem je sve dozvoljeno. Pitali smo žene što ih najviše smeta kod njihovih muškaraca kada je riječ o njezi tijela i odgovori su bili gotovo jednoglasni. Donosimo top 10 stvari koje muškarci potpuno zanemaruju.

1. Dugi nokti na nogama – iako muškarci najčešće ne posjećuju pedikera dugi nokti na nogama doista nemaju opravdanja.

2. Dlake na mjestima gdje ne bi trebale biti – na prvom mjestu su dlake u nosu i ušima, a niti čupavi vrat i zapostavljena frizura nisu ništa manje iritantni.
3. Loš zadah – uz četkicu za zube koja je osnova higijene usne šupljine vodica za usta trebala bi biti ljetni must have svakog muškarca
4. Neugodni mirisi – unatoč kupanju u moru ili rijeci higijena tijela trebala bi sadržavati i sapun i to na dnevnoj bazi. Postoji li išta gore od mirisa znoja pomiješanog s deodorantom?

5. Čupave obrve – nije riječ o čupanju obrva radi oblikovanja već o kontroliranju njihovog rasta običnim škaricama za nokte. Skratiti duge dlačice nije nikakav problem, a isto vrijedi za nepopularne ‘spojene obrve’ koje bi se doista trebalo barem prorijediti.

Cosmopolitan.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE