Portal 072info

10 razloga zašto bi trebalo da se zabavljate sa Lavom i zaboravite na sve ostale

Zabavljanje sa Lavom je iskustvo koje se ne zaboravlja. Možda su ponekada potpuno ludi, ali su definitivno najbolji, najduhovitiji i najpažljiviji partneri sa kojima ćete imati priliku da budete.

Lojalnost

Lav će biti iskren prema sebi onoliko koliko je i prema vama. Nikada ne traži sa strane jer je odan samo jednoj osobi. Može biti pomalo nadmen i previše dramatičan, ali jedna stvar se nikada neće promeniti, a to je njegova lojalnost.

U vezi je izuzetno posvećen. Spreman je da se suoči sa svim preprekama i izazovima i usavrši savršeno.

Kada Lav pronađe para, nikada ga neće pustiti. Čuvaće ga i otvoriti srce za sve što ga u toj vezi može sačekati.

Ali u slučaju da potrebna osjećanja nisu tu, Lav će se samo pokupiti i otići bez sekunde oklijevanja.

Zaštita

Kao vladari džungle, Lavovi štite ono što je njihovo. Kada se zabavljate sa njim, vjerovatno će postojati trenuci kada će vam možda njegova zaštitnička uloga biti naporna.

To je zato što Lav uvijek druge stavlja ispred sebe i želi da budu srećni. Stalno će paziti na vas i predlagati stvari za koje zna da su u vašem najboljem interesu.

Nesebičnost

Iako umije da bude egocentričan, Lav se u vezi posevećuje samo partneru.

Ostaviće sve samo kako bi mogao da ugađa osobi do koje mu je stalo. Nikada se neće premišljati kada je nekome potrebno pomoći ili ponuditi rame za plakanje.

Dobrota

Lavovi su izuzetno saosjećajni. Vole da pomažu drugima i vole kada znaju da je nekome potrebna njihova pomoć. Vjeruju u karmu, i biti dobar je mnogo lakše nego biti arogantan.

Zabavljanje sa Lavom podrazumeva puno ljubavi – sve vrijeme. Vole da obasipaju druge ljubavlju baš kao i što vole da drugi obasipaju njih.

Iskrenost

Lav će uvek reći ono šta mu je na umu i ne plaši se konfrontacije. Ako nikada niste imali priliku da se zabavljate sa Lavom, neka vas ne iznenadi njihova direktnost.

Ako želite mišljenje, iskreno mišljenje, to ćete i dobiti. Lav se ne plaši da vam kaže ako ga nervirate ili imate loš zadah.

Budite sigurni da se ne plaši da primi kritiku, baš kao što će je i udjeliti.

Društvenost

Lavovi vole pažnju. Oni su život svake žurke. Kada bi reflektori mogli da stalno budu usmjereni ka njih, Lavov jedini zahtevi bio bi da budu još sjajniji.

Međutim, ponekada samo voli da se domakne i posmatra stvari iz prikrajka.

Podjednako voli da sluša druge kao i da priča. Lav je miran kada je u lovu, u često umije da bude rezervisan na samom početku.

Podrška

Niko vam neće čuvati leđa u životu poput Lava. Bilo da su stvari lijepe ili ružne, Lav će uvek biti uz partnera do samog kraja.

Iako će ponekada biti naporan ako se ne slaže sa nečim, Lav vas nikada neće sputavati, već će vas zapravo pogurati napred.

Sreća

Lavovi prosto isijavaju dobre vibracije. Iako voli da bude srećan, najveće zadovoljstvo im pruža osmijeh voljenih.

Hrabrost

Ako nešto želi, za Lava ne postoji prepreka koja će ga zaustaviti.

On je smio, odvažan i neustrašiv i nikada neće razmišljati o posledicama neuspjeha jer se to njemu ne dešava.

Odlučnost

Lav nikada neće odustati. Može biti nemilosrdan, ali to je uvek iz najboljih namera. Ako nešto želi, on će se postarati da to i dobije.

Kada se zabavljate sa njim, vrlo često ćete uvidjeti da bez obzira na to koliko je u pravu, ili ne, Lav uvek ostaje pri svojoj istini.

Podijelite članak