10 znakova koji govore da ste se zaljubili u kolegu s posla

kolega s posla

Vi ste samo prijatelji, i volite svoga supruga. Ma, ništa se tu ne dešava, nema fizičke privlačnosti. Jednostavno, na istoj ste talasnoj dužini i, zhapravo, pomažete jedno drugom da svako od vas pojedinačno bolje razumije svog supružnika.

Ako ste nešto od ovoga nedavno izgovorili, posebno ako je to izrečeno nekoliko puta, čuvajte se – možda se upravo zaljubljujete u kolegu s posla
S druge strane, postoji mnogo uspješnih prijateljstava između muškaraca i žena, ali, kako da znate da li ste prešli liniju prijateljstva i da li to “prijeti” da pređe u ljubav?

Evo 10 znakova koji govore da je vaše prijateljstvo vrlo blizu granici da se pretvori u emotivnu vezu.

1) STALNO MISLITE NA NjEGA

On je prvo na šta pomislite kada se probudite. I posljednja misao prije nego što utonete u san. A zaokuplja vaše misli i tokom dana.

2) PRVO NjEMU KAŽETE SVE

On je prvi sa kojim želite da podijelite dobre vijesti. Bilo ša da vam se lijepo dogodilo, prvo želite njemu da javite.

3) PORUKE

Šaljete mu poruke i dopisujete se s njim. Više se dopisujete s njim nego sa suprugom.

4) NAJVAŽNIJE JE BITI SA NjIM

Otkazujete sve druge obaveze ili viđanja sa drugim ljudima, samo da biste što više bili s njim.

5) KOBNO POREĐENjE

Počinjete da poredite supruga sa njim, i želite da vaš partner više liči na njega i da je kao on.

6) OBLAČITE SE ZA NjEGA

Počinjete da se oblačite za njega. Želite da ostavite utisak, i počinjete samo zbog njega više da razmišljate o garderobi, kupujete nove stvari, šminkate se….

7) ON VAS RAZUMIJE

Jednostavno, “kapira” vas. Možda imate dosta toga zajedničkog, ili ste u sličnim životnim situacijama, ili imate slične probleme…i osjećate neku posebnu povezanost sa njim.

8) POSEBNE TAJNE

Sa njim dijelite neke tajne koje ne dijelite sa suprugom. Ako se povjeravate osobi suprotnog pola više nego osobi kojoj ste se zavjetovali na vječnu vjernost, onda je sigurno riječ o nečemu višem od pukog prijateljstva.

9) PRIČATE MU NEKE TAJNE

O vašem suprugu – naravno, vi mislite da je to radi toga da biste bolje razumjeli svog životnog saputnika. Međutim, imamo savjet za vas: posjetite psihologa. Nije baš u redu da o bračnim problemima pričate sa muškim kolegama.

10) ZAMIŠLjATE GA

Ako ste počeli da se pitate kako li se ljubi, ili, da li je zabavno putovati s njim, ili, kako bi vaša hipotetička djeca izgledala samo da ste ga ranije sreli, i zvanično ste prešli granicu i zašli na zabranjenu teritoriju.

Blic.rs

Prethodni članakReagovanje CM-a na tekst o Trgovačkim manipulacijama kupcima
Sljedeći članakJajce: Rudar poginuo u jami