11 stvari koje djevojka traži kod muškarca prije nego što se zaljubi

Mislite da imate sve što je potrebno da biste impresionirali djevojku? Znate li što zapravo žene traže kod muškarca? Male tajne velikih majstora.

1. Pazite na svoj izgled
Potrudite se da se lijepo oblačite i izgledate dobro, gdje god idete. Nikada ne znate gdje ćete naletjeti na djevojku iz svojih snova. Njegujte se, brijajte redovito i koristiti parfeme.

2. Steknite samopouzdanje
Vjerujte u sebe i svoje odluke. Žene ne vole muškarce koji su neodlučni i nesigurni u sebe. Postavite ljude na mjesto kada ne znaju da se ponašaju ili pretjeraju.

3. Budite šarmantni
Ova stavka je jedna od najtežih. Važan je govor tijela kada ste u blizini djevojke koja vam se sviđa, kao i maniri.

4. Vježbajte
Krenite u teretanu i popraviti svoje bicepse. Kada vježbate izgledat zdravije i svježije. Ako želite privući djevojku na prvi pogled, ne zaboravite izgled igra veliku ulogu.

5. Pokažite dobar smisao za humor
Ženi je potrebno manje od minute da shvati da li muškarac ima smisla za humor. Pokušajte pokažete vedar i duhovit pogled na život i uvijek budite pozitivni.

6. Ne budite slab protivnik
To su oni muškarci koji su spremni da izgube samo da bi izbjegli konflikt s nekim jačim. Treba imati stav i principe.

7. Nađite dobar posao
Dobar posao će vam osigurati dobru plaću. To djeluje plitko, ali je istina da novac igra važnu ulogu. Žene vole bogate muškarce. Dobra primanja će vam donijeti prednost.

8. zasluži poštovanje drugih
Ako vas netko ne poštuje dovoljno, da li ste sami krivi za to? Ako je tako, pokušajte to promijeniti. Ako nije vaša krivnja, okrenite im leđa i udaljite se. Ukoliko sami sebe poštujete, nećete dozvoliti nikome da vas ugrožava.

9. Vježbajte konverzaciju
Ako znate kako razgovarati sa ženom, to će vam biti veliki plus. Budite prijatni, ne galamite i pokažite da vas zanima ono o čemu ona govori.

10. Budite alfa mužjak
Najbolje žene su obično u zagrljaju najboljih muškaraca. Pogledajte oko sebe. U muškim društvima obično postoji jedan frajer koji uvijek ima zgodne lijepe žene. Učite od njega. On je alfa mužjak.

11. Navedite je da se osjeća dobro u svojoj koži
Udijelite joj kompliment, primijetite na njoj nešto posebno što ćete staviti u prvi plan. Nikako ne kritizirajte i ne nalazite mane, piše “24sata.rs“.